Servis

Servis bele tehnike

Se vam je pokvaril pralni stroj, sušilni stroj, pomivalni stroj, hladilnik, klimatska naprava ali drug aparat v vašem gospodinjstvu? Popravilo strokovno in hitro opravljamo kar na vašem domu! Smo pooblaščeni za znamke Samsung, LG, Beko, VOX, Panasonic, Amica, Elica Hisense, Ariston. Servis bele tehnike izvajamo tudi za ostale znamke. V kolikor pripeljete aparat bele tehnike k nam v delavnico vam bomo opravili brezplačen pregled oz. ocenitev stroškov popravila.

Televizorji in AV naprave

Izvajamo servis televizorjev (LCD, LED, PLAZMA), hišnega kina, DVD predvajalnikov, DVD snemalnikov, daljinskih upravljalcev, avto radijev ter vse ostale elektronike. Servis vršimo v delavnici, vaš aparat pa pridemo iskat tudi na vaš dom. Na vašo željo vam izdelamo predračun o višini popravila, nakar se sami odločite o smotrnosti popravila. Če se za popravilo ne odločite je pregled brezplačen (ne velja za vse aparate). Servis za znamke LG ter Samsung opravljamo tudi v garanciji. Izvajamo pa tudi garancijska popravila za avtoradije OPEL (Blaupunkt), Daewoo, Chevrolet ter druge. Avtoradije popravljamo tudi za znamke Mercedes ter BMW.

Fotoaparati DSC

V naši ponudbi imamo tudi popravilo fotoaparatov znamke SAMSUNG in CASIO v garancijskem in izvengarancijskem času. Če imate okvaro omenjenega aparata ga lahko prinesete na naš servis ali ga pošljete po hitri pošti GLS. Za vse artikle v garanciji lahko pošljete aparat k nam na naše stroške (izključno po pošti GLS). Za izvengarancijska popravila pošiljate aparate k nam na svoje stroške. Če aparata nimate v garanciji in niste prepričani v smotrnost popravila vam predhodno izvršimo pregled aparata. Strošek pregleda je 7€. Aparat katerega pošiljate na servis naj ima priložene vse dodatke (baterijo, spominsko kartico, priključne in napajalne kable, eventuelne polnilce). Ne pozabite priložit račun in garancijski list v kolikor gre za garancijo. Priložite tudi natančen opis napake, vaš naslov, ter telefonsko številko.

Klimatske naprave

Opravljamo servise in popravila za vse vrste stanovanjskih in industrijskih klimatskih naprav. Servis in popravila zagotavljamo v vseh klimatiziranih prostorih: stanovanjskih, poslovnih, gostinskih in hotelskih. Servis in popravilo opravimo tako na najenostavnejših, kot tudi na multi-sistem in kanalskih izvedbah naprav za hlajenje in ogrevanje prostorov.

Povpraševanje